Be who you are, and say what you feel, because those who mind dont matter, and those who matter dont mind

2010-04-30 @ 22:16:21


Såg precis klart på Edward Scissorhands, en riktig mysfilm, och tårar kommer alltid i slutet. Jag vill bara krama om karaktären Scissorhands, han är som ett litet barn, så oskyldig. Johnny Depp är verkligen en talang. Funderar på en film till, Gilbert Grape eller Beetlejuice? Hm.

Vi får väl se, jag ångrar iaf inte att jag inte gick ut ikväll, jag hade aldrig orkat det. Jag firar valborg med mysbyxor, film & chips istället :) En kopp te nu iaf och en till film eller läsa. Jag säger godnatt nu iaf och glöm inte och svara på sanningens ögonblick! Make me happy!

Sanningens ögonblick!

2010-04-30 @ 20:14:50
I och med att jag inte har så jävla mkt o göra ikväll tänkte jag börja bli aktiv med sanningens ögonblick igen, ni minns den? Jag frågar - ni svarar - jag svarar! Nu får ni banne mig va lika aktiva som jag dårå :)

Frågan lyder: Hur gör ni/hur hade ni gjort för och ragga upp en kille/tjej på krogen?

Its not really my problem if they think im wierd sid vicious

2010-04-30 @ 18:00:29

 

Försöker ta mig igenom den ensamma fredagkvällen (har bara mig själv att skylla), var bjuden på fest idag men jag har ingen ork eller lust, blir party imorgon istället. Är lite nere för en viss sak med men som är privat.

Allting var så enklare när man var liten, eller hur? Man grät men det gick över fort. När jag var liten var jag så imponerad av Pippi Långstrump, inte för att hon var stark och modig utanför alla de här småsakerna som att äta en gräddtårta med sked på sin födelsedag helt för sig själv, hänga upp julklappar i träden på julafton, baka pepparkakor på golvet och det bästa, skura golven med borstar fastspända på fötterna! Men det jag var mest imponerad över var nog hur hon sov, med fötterna på kudden :)

Jo minsann, hon är en bra förebild för barn, även om hon är mkt ensam. Trots Lilla Gubben, Herr Nilsson och Annika & Tommy var hon ju ändå rätt ensam, speciellt på högtiderna.

Ikväll ska jag kolla på nån gammal dvdfilm, Edward Scissorhands kanske? Glömma bort verkligheten och allt vad den tillhör, sen går det fort till morgondagen och då blir det en bra dag med mys med familjen och fest med kompisar på kvällen.

 

Ha en trevlig Valborg!

I feel insane Every single time I'm asked to compromise 'Cause I'm afraid and stuck in my ways And that's the way it stays So how long did I expect love to outweigh ignorance?

2010-04-30 @ 11:38:44
Såna här ryck får jag ibland, jag raderar alla inlägg jag har på bloggen, känns som en nystart, lämna saker bakom mig. Så är det. Tycks om min nya bloggdesign, visst är den najs? :) Är ni oxå sugna på ny bloggdesign så kika in hos tescho.se, dock måste man ha blogg.se.

Nu ska jag kila hem till mina föräldrar och förbereda inför morgondagen med lite kalas, nämligen min födelsedag! Jag fyller inte år förrän på måndag nästa vecka iofs, men vi firar den lite tidigare :) Puss & Kram!